Maatwerkadvies

Bij de vele opties die voorhanden zijn, kunnen
onze Technical Support medewerkers en Sales Engineers u met gericht advies ondersteunen. Dat kan al in het voortraject, waar de belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. Maar ook later, bij het installeren en onderhouden van de toestellen.

Certificeringen

Alle productieprocessen bij A.O. Smith voldoen
aan kwaliteitsnormeringen zoals ISO 9001. CE-certificering is vanzelfsprekend voor de gehele Europese markt. Vanwege onze wereldwijde activiteiten zijn daar de lokaal geldende eisen en normen aan toegevoegd.  Aanvullende certificaten om in aanmerking te komen voor (lokale) subsidieregelingen, zijn van toepassing in; België, Frankrijk, Nederland en Groot-Brittannië. Ook voldoen onze producten aan de Europese Rohs-richtlijnen, WEEE- en PED-richtlijnen.

Ontwikkel- en productieprocessen

Kwaliteit komt eveneens sterk naar voren in de ontwikkeling en de productie van onze toestellen. A.O. Smith is trendsetter op het gebied van geavanceerde warmwaterproducten en technologieën. Een goed voorbeeld hiervan is onze zelf ontwikkelde, gepatenteerde PermaGlas Ultra Coat emaillering: een glazenbeschermingslaag aan de binnenzijde van de stalen tank die zorgt voor een maximale corrosiebestendigheid en daarmee een optimale levensduur van het toestel.