Innovation has a name

A.O. Smith Water Products Company is al ruim 140 jaar toonaangevend producent en leverancier van warmwaterapparatuur, wereldwijd. Daaraan liggen enkele sterke eigenschappen ten grondslag. Door voortdurend te innoveren blijft A.O. Smith steeds voorlopen op de andere spelers in de markt.

Emailleren

Door onze boilers compleet te assembleren en deze pas daarna van een emaillelaag te voorzien, ontstaat een egale en constante beschermingslaag, de PermaGlas Ultra Coat, die zorgt voor unieke duurzaamheid en corrosiebestendigheid. Deze zogeheten slushcoatingmethode is het A.O. Smith handelsmerk.

Condenserende technieken

Reeds twintig jaar is de toepassing van condenserende hoogrendementtechniek de standaard binnen het productieproces van A.O. Smith. Hiermee leveren onze apparaten een hoog warmwatercomfort dat bovendien op energetisch verantwoorde wijze tot stand komt. Eenvoudige maar intelligente besturingssystemen zorgen voor een optimale werking van onze toestellen. Gebruikersgemak en servicecomfort zijn het resultaat.

Ontwikkeling

Door volledig onderzoek en ontwikkeling van (nieuwe) producten in eigen huis te houden, realiseert A.O. Smith maatwerk voor zowel de huishoudelijke als de professionele warmwatermarkt in Europa. Vanuit kennis, ervaring en gedrevenheid doet A.O. Smith er alles aanuw wensen als klant optimaal te vervullen. Deze visie vindt u terug in onze boodschap: The Energy To Meet Your Needs!