Ontwikkel- en productieprocessen

A.O. Smith is trendsetter op het gebied van geavanceerde warmwaterproducten en technologieën. Een goed voorbeeld hiervan is de zelf ontwikkelde, gepatenteerde PermaGlas Ultra Coat emaillering: een glazen beschermingslaag aan de binnenzijde van de stalen tank die zorgt voor een maximale corrosiebestendigheid en daarmee een optimale levensduur van het toestel.

Certificeringen

Onze toestellen en de processen waarlangs deze tot stand komen, voldoen aan kwaliteitsnormeringen zoals ISO 9001:2008. Vanwege onze wereldwijde activiteit zijn daar de lokaal geldende eisen en normen aan toegevoegd. CE-certificering is vanzelfsprekend standaard voor de volledige Europese markt. Aanvullend voldoen onze producten aan de Europese Rohs-richtlijnen, WEEE- en PED-richtlijnen.

Maatwerkadvies

Bij de vele opties die voorhanden zijn, kunnen de Sales engineers van A.O. Smith u met gericht advies ondersteunen. Dat kan al in het voortraject, waar de belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. Maar ook later, bij het installeren en onderhouden van de toestellen.

Onderdelen

Meer informatie over Onderdelen vindt u verder in dit hoofdstuk bij Onderhoud & Accessoires. Daar kunt u bijvoorbeeld de Onderhoud & Accessoires gids downloaden.