A.O. Smith Water Products Company B.V. is een Nederlandse fabrikant en leverancier van boilers en andere warmwater-aparatuur voor industriele en huishoudelijke toepassingen. We zijn een dochteronderneming van A.O. Smith Corporation en gevestigd in Veldhoven. De eerste Europese vestiging en tevens hoofdkantoor voor Europa opende in 1972. Het bedrijf is vernoemd naar Arthur O. Smith, zoon van de oprichter het Amerikaanse A.O. Smith Corporation.

Condenserende oplossingen

Overtuigd van de enorme meerwaarde, leveren wij al vele jaren condenserende oplossingen. Anno 2016 zet A.O. Smith deze pioniersrol door; de Innovo en Instano worden geïntroduceerd.

A.O. Smith totaalsystemen: ‘True A-label’.combi-NL

Renewable oplossingen

Onze renewables maken gebruik van een combinatie van zonne-energie met een intelligent besturingssysteem.
Resultaat: zeer energiezuinig.

Systeemoplossingen

Wij bieden de mogelijkheid voor warmwaterbereiding voor zowel sanitair water als verwarming vanuit één systeem.
Zo kan naast warm tapwater ook in cv-behoefte worden voorzien.

Full-service partner

Wij ontzorgen onze klanten tijdens het gehele proces; in het voortaject, tijdens (installatie) en na de levering (onderhoud).
Wij zijn trots op onze zeer gewaardeerde servicemogelijkheden en ondersteunen u graag met gericht advies.

Onze Producten & Service

Warm Water

A.O. Smith beschikt over een breed gamma aan producten die kunnen voorzien in uw warmwaterbehoefte. Als uitvinder van een gepatenteerd emailleringsproces weet A.O. Smith als geen ander hoe levensduur en kwaliteit van staalgeëmailleerde warmwatertoestellen geoptimaliseerd kunnen worden.


Verwarming

Het is de ambitie van A.O. Smith om een partner en totaalleverancier te zijn voor haar klanten. Hierbij hoort ook een productgamma om te voorzien in uw cv-behoefte. Tegenwoordig zijn huizen en gebouwen steeds beter geïsoleerd. Hierdoor neemt de verwarmingsvraag in vermogen af, terwijl de warmwaterbehoefte nog steeds stijgt. Vanuit deze ontwikkeling zijn we op zoek gegaan naar toepassingen voor onze warmwaterbereiders.


Onderdelen

A.O. Smith ondersteunt u met een breed spectrum aan onderdelen en accessoires en heeft meer dan 40 jaar ervaring met het leveren van betrouwbare warmwatersystemen. Daarnaast voorzien wij in informatie over alle benodigde onderdelen van onze verschillende toestellen met tekeningen waarin alle onderdelen duidelijk staan afgebeeld.


Service

Wie vitale high-end apparatuur maakt en comfort voor de gebruiker hoog in het vaandel heeft staan, moet een onberispelijke werking van haar producten kunnen garanderen en ondersteunen. Klantentevredenheid gedurende de gehele levensduur van de producten, dat is de belofte van A.O. Smith. Daartoe biedt A.O. Smith een adequaat servicepakket: sizing, inbedrijfname, service en onderhoud.

Sizing tool

Onze sizing tool helpt u met het inventariseren van de benodigdheden voor uw project. Na het doorlopen van alle stappen van dit speciaal ontwikkelde berekeningsprogramma worden gedetailleerde aanbevelingen gedaan welke vervolgens kunnen worden geprint.

Contacteer ons

Dat kan eenvoudig via onze website. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Bekijk onze nieuwste productvideos!

Nieuws

Hoe onze voorraadvaten gebruiken ?

Aangezien het assortiment aan indirecte toestellen verkrijgbaar is in diverse vermogens en capaciteiten, zijn deze toestellen toepasbaar in zeer diverse configuraties en …

Voorraadvaten conform strengere ErP-regelgeving

Op 26 september 2017 is de volgende stap van de EcoDesign LOT 2-regelgeving van kracht gegaan. Het voorraadvat ST en de indirecte …

Ga voor een condenserende warmwateroplossing!

Met de uitbreiding van de condenserende range en aanvulling met Innovo en Instano bieden we een volledig gamma met de meest energiezuinige boilers …

Like ons op Facebook

En we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Bezoek onze Facebook
Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op

Bezoekadres
De Run 5305
5503 LW Veldhoven
Nederland

+31 (0)40 294 2550
info@aosmith.nl

Postadres
Postbus 70,
5500 AB Veldhoven
Nederland

Het bedrijf

Pand A.O. Smith

Distributiepartners